Galakvällen

17.30
Välkomnas du på rödamattan med en fördrink för att sedan gå vidare in till vår företagsmässa där våra duktiga företagare presenterar sig.
18.30
Efter trevligt mingel på mässan sätter vi oss så till bords och avnjuter en fantastisk trerättersmiddag till härlig underhållning och sprakande prisutdelning.
23.00
Kvällen avslutas med barmingel och dans.


 


Årets galaplats - Bro Park

Vi är mycket glada över att i år ha möjlighet att genomföra galan på Bro Park. Utöver sin fina galoppverksamhet har Bro Park en fantastisk anläggning för evenemeng. Det är här vi kommer att avnjuta kvällen med en fantastisk utsikt över galoppbanan.
 


Årets leverantör av galamiddagen - Systrarna Brydling

Krögare på Bro Parks restaurang är systrarna Carina och Ulrika Brydling.

Carina och Ulrika har ett förflutet i olika tävlingssammanhang bland annat i Kocklandslaget där Ulrika var med 2005-2008. Hon var då med och tog silver i World Cup 2006 och brons i OS 2008. Ulrika tränade då juniorkocklandsslaget som tog en hedrande bronsmedalj under OS 2008.

Tillsammans med Ulrikas man Jörgen Calmsund har de drivit Restaurang Marmite i Åre i nästan tio år. Systrarna drev även Restaurang Brydling på Åhléns i Stockholm och i juni 2016 startade de upp restaurangen på Bro Park.


Årets underhållning

På scenen denna galakväll står artisterna Daniel Wiland, Christian Iwung och Marit Eriksson. Tre mycket meriterade och rutinerade entertainers med en gemensam bakgrund från Wallmans Salonger i Stockholm.

Alla tre tycker det ska bli enormt roligt att få uppträda Bro Park denna afton och hoppas att alla gäster är på partyhumör. För det kommer bli härlig och fartfylld underhållning från scenen, det lovar de!