loading...


Årets priskategorier


Årets Företagare
Företagarna har under flera år delat ut pris till Årets Företagare runt om i Sveriges kommuner och så även i Upplands-Bro. Företagarna tillsammans med Upplands-Bro kommun delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer

Årets Nyetablering
Från och med 2013 delas ytterligare ett pris utöver Årets Företagare ut, nämligen Årets Nyetablering.
Vi vill med detta pris lyfta fram de företagare som startat upp eller flyttat hit en verksamhet som drivs med stort engagemang och professionalitet.

Damernas Stora pris
Damernas Affärsnätverk delar ut sitt Stora pris till en företagare eller ett företag i Upplands-Bro som visar på hög professionalism inom sitt yrke och som ger sina kunder mer än de förväntar sig.

Årets Inspiratör
Damernas Affärsnätverk delar ut priset Årets inspiratör till en person eller företagare som på ett föredömligt sätt leder eller inspirerar till verksamhet som gör Upplands-Bro till en attraktiv kommun att leva och bo i.

Årets Hållbara företag
Priset till Årets hållbara företag delas ut av Upplands-Bro kommun.
Vinnaren av priset är ett företag som arbetar för en hållbar tillväxt och som bidragit till att göra Upplands-Bro till en bättre kommun att bo och verka i.