Vinnare 2017

Årets Företagare

Företagarna och Upplands-Bro kommun delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Prisvärd: Sparbanken 

Magnusson Pet Food
Kåre och Jonas Magnusson har utvecklat Magnusson Pet Food till ett ledande företag inom kvalitetsfoder. Med egen produktion som fokuserar på Svenska färska råvaror, kvalitet och miljö lyckas man stå starka på den svenska marknaden samt exporterar till ett dussintal andra länder.
Det är glädjande att familjen Magnusson i andra generationen lyckas fortsätta den fina tillväxt som präglat familjeföretaget under många år.

Årets Besöksnäringsföretag

Årets Besöksnäringsföretag delas ut av Upplands-Bro kommun. Priset delas ut till ett företag inom besöksnäringen som bidrar till att privat- och affärsresenärer attraheras att besöka vår kommun.
Prisvärd: Happy Tammsvik

Almare Stäket Herrgård
Almare Stäkets Herrgård har etablerat sig som en ledande konferensanläggning genom att vara det lilla och familjära företaget och samtidigt attrahera kunder av det yttersta toppskiktet. Det har blivit framgångsrikt genom att fokusera på personlig service, en genuin upplevelse som knyter an till det historiska arvet och en stor personlig insats av ägarna själva som anpassat konceptet till förutsättningarna. Genom att investera i en ny flygel som knyter an till konceptet har affärerna ökat och Almare Stäkets Herrgård är idag Sveriges ledande konferensanläggning som tar emot endast ett sällskap åt gången. En värdig vinnare av Årets Besöksnäringsföretag som sätter kommunen på kartan för ledande personer från hela Sverige och utlandet
 

Damernas Stora Pris

Damernas Affärsnätverk delar ut Damernas Stora Pris till en företagare eller ett företag i Upplands-Bro som visar på hög professionalism inom sitt yrke och som ger sina kunder mer än de förväntar sig. Prisvärd: Handelsbanken

Maria Brofalk. Floristhörnan
Maria Brofalk har hjärtat med i sitt arbete och det genomsyrar hela hennes företag allt ifrån kundbemötandet i blomsteraffären till att kreera vackra blomsterarrangemang för alla tillfällen.
Maria gör ett fantastiskt arbete för Fonus och ger människor en värdig sista resa. Hon är en god vän och ställer alltid upp för allt och alla.

Årets Nyetablering

Företagarna vill med detta pris lyfta fram de företagare som startat upp eller flyttat hit en verksamhet som drivs med stort engagemang och professionalitet. Prisvärd Kintore
 

Bro Park
Bro Park
Med Bro Park sätts återigen Upplands-Bro på kartan. Vi är glada att man valde och etablera Sveriges huvudbana för galopp hos oss. Redan ser man hur fler företag med kopplingar till hästsporten flyttar hit eller startar upp. Vi ser med tillförsikt på den fortsatta utvecklingen av anläggningen.

Årets Inspiratör

Damernas Affärsnätverk delar ut priset Årets inspiratör till en person eller företagare som på ett föredömligt sätt leder eller inspirerar till verksamhet som gör Upplands-Bro till en attraktiv kommun att leva och bo i. Prisvärd: Nordic Heater
Caroline af Ugglas
Med sitt engagemang för Körsången har hon väckt många stämmor till liv, ALLA KAN SJUNGA! Och med sitt färgstarka personliga sätt och sin inspirerande målning sätter Caroline af Ugglas färg  Upplands- Bro kommun.

Årets UF-Företag

Företagarna delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Layback
som vann årets UF-Företag uppmärksammades även de på scenen. Alla fyra tjejer fanns på plats för att ta emot galagästernas applåder.